Skip to content Skip to footer

Herbalife nutrition

Jedna od vodećih kompanija na području kontrole telesne težine, nutricionističkog i sportskog programa ...

osnovana 1980. godine sa sedištem u Los Angeles, California, USA, članica DSA. Herbalife danas posluje u preko 120 zemalja na 6 kontinenata kroz uspešnu poslovnu mrežu od 3.5 miliona nezavisnih distributera.

Kako bi osigurali sigurnost i učinkovitost Herbalifeovih proizvoda, te da se stvaraju po najnovijim naučnim metodama, Herbalife je osnovao Medicinski savetodavni odbor (Medical Advisory Board).
On uključuje grupu cenjenih medicinskih stručnjaka, naučnika, nutricionista i zdravstvenih radnika koji nadgledaju istraživanje i razvoj Herbalifeovih proizvoda. Izdvajamo neke stavke koje karakterišu kompaniju...

Action's image

kvalitet proizvoda

Herbalife-ova misija je napraviti najbolje nutri proizvode i sva predanost je usmerena ka kvalitetu. Osnovni elemenat herbalife pristupa se zasniva na kompoziciji koja kreće od njive a završava se na trpezi. Taj prirodni pristup pomaž da se osigura kvalitet i sigurnost svih proizvoda Herbalife kompanije
Action's image

socijalna odgovornost

Kompanija i Herbalife Nutrition Fondacija su posvećeni poboljšanju života narodima širpm sveta, davajući im zdravu ishranu i edukovanjema dece u zajednicama gde je to potrebno. U 2019 godina kompanija je primila više od 15 nagrada vezanih za socijanu odgovornost za svoj rad
Action's image

sportska sponzorisanja

Sa više od 200 sponzorisanja širom sveta, herbalife sa zadovljstvom protažira i vodi najbolje sportiste na planeti.Sportisti veruju našim proizvodima i učinkovotosti istih, koji im pomažu da postignu najbolje moguće rezultate. Sportisti sponzorisani od kompanije, uključujuči Kristijana Ronalda koriste naše proizvode pre, posle, za vreme i posle treninga kako bi dobili potrebno gorivo za ispunjenje njihovih ciljeva.
Action's image

nutricionistički savetodavni odbor

Kako bi osigurali sigurnost i učinkovitost Herbalifeovih proizvoda, te da se stvaraju po najnovijim naučnim metodama, Herbalife je osnovao Medicinski savetodavni odbor (Medical Advisory Board). On uključuje grupu cenjenih medicinskih stručnjaka, naučnika, nutricionista i zdravstvenih radnika koji nadgledaju istraživanje i razvoj Herbalifeovih proizvoda. Kao lidera mozemo spomenuti Dr. luisa Ignara dobitnika Nobelove nagrade za medicinu.
Action's image

iskustva korisnika

Sve tvrdnje o kontroli telesne težine se odnose na Herbalife Nutrition program regulisanja telesne težine koji podrazumeva, između ostalog, izbalansiranu ishranu, redovno vežbanje, adekvatan unos tečnosti, dodatke ishrani gde je potrebno imati i odgovarajući odmor. Individualni rezultati mogu da se razlikuju. Za one koji se priržavaju smernica i programa nema brige rezultati su zagarontavani bilo da se radi o kontroli težine, sportskom programu ili poboljšanju otpornosti organizma.
Action's image

herbalife širom sveta

Herbalife je danas zastupljen u preko 120 zemalja na 6 kontinenata kroz uspešnu poslovnu mrežu od 3.5 miliona nezavisnih članova. Garanacija kvaliteta proizvoda i sve veći broj korisnika istih kao i preporuke koje idu od čoveka do čoveka doprinelis da herbalife trenutno predstavlja jednu od vodećih nutri kompanija na planeti. Herbalife je zvanično otvorio i Srbiju 2012 godine kao 82 zemlju na Herbalife-oj globalnoj mapi. Herbalife distribitivni centar za Srbiju se nalazi u Beogradu.